Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Skip Navigation Links
Vanjska politikaExpand Vanjska politika
AktuelnostiExpand Aktuelnosti
MinistarstvoExpand Ministarstvo
AmbasadeExpand Ambasade
Konzularne informacijeExpand Konzularne informacije
EkonomijaExpand Ekonomija
Međunarodna saradnjaExpand Međunarodna saradnja
Javne nabavkeExpand Javne nabavke
A-A+
Iz DKP i misija
12.3.2018 14:21
Ambasador Bosne i Hercegovine u Indiji Sabit Subašić sastao se sa državnim ministrom vanjskih poslova Republike Indije Mobasharom Jawedom Akbarom

Ambasador Bosne i Hercegovine u Indiji Sabit Subašić sastao se 12. marta 2018. godine sa državnim ministrom vanjskih poslova Republike Indije Mobasharom Jawedom Akbarom.

Ambasador Subašić obavijestio je ministra Akbara o situaciji u Bosni i Hercegovini i regiji, procesu euroatlantskih integracija, ekonomskom razvoju i mogućnostima unapređenja saradnje između BiH i Indije. Tema razgovara bilo je i održavanje 9. Sarajevo Business Foruma 25. aprila u Sarajevu.

Ministar Akbar izrazio je želju da narednih mjeseci posjeti Bosnu i Hercegovinu.

23.9.2011
Ministarstvo vanjskih poslova ne obavlja radnje registracije kancelarije i/ili predstavništva inostranih medijskih kuća. Zavisno od sjedišta predstavništva registrovanje pravnog lica obavljaju nadležni lokalni organi.
23.9.2011
Ured za odnose sa javnošću Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine je opredijeljen blagovremenom obezbjeđivanju kompletne informacije o svim aktivnostima koje se sprovode u sjedištu i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine.